Home Новини сучасних технологій Apple відшкодує власникам деяких iPhone “кругленьку” суму

Apple відшкодує власникам деяких iPhone “кругленьку” суму

0

Судова боротьба між власниками iPhone 4S та Apple  у США, яка тривала більше шести років, ось-ось закінчиться. Як повідомляє AppleInsider  у четвер (5), позивачі та гігант Купертіно досягли угоди про відшкодування збитків.

Цікаво: Як використовувати Apple Pay на iPhone S.

У груповому позові, поданому в грудні 2015 року, група користувачів смартфонів стверджує, що пристрій працював повільно після оновлення до iOS 9. Власники заявили, що їх ввели в оману, оскільки компанія підтвердила б сумісність смартфона з тодішньою новою версією системи.

Після оновлення телефон 2011 року мав труднощі з відкриттям програм, аварійним завершенням роботи та зависанням, серед інших проблем, згідно з позовом, поданим людьми з Нью-Йорка та Нью-Джерсі в США. У той час також повідомлялося про помилки та падіння продуктивності в інших країнах.

Скаржники стверджують, що Apple оголосила про швидшу продуктивність, триваліший термін служби акумулятора та інші покращення з появою iOS 9. Також вони зазначають, що не були попереджені про можливі проблеми під час оновлення iPhone 4S .

Зіткнувшись із проблемами iPhone 4S з iOS 9 , користувачі вимагали відшкодування збитків у розмірі від 5 до 15 мільйонів доларів США. Однак Apple відкинула всі звинувачення і запропонувала вартість значно нижчу за запитану.

За словами виробника, «фактичний збиток, виміряний ціною на вторинному ринку», якби заявники змогли довести свої вимоги, становив би максимум 15 доларів США за пристрій.

Тепер авторам доведеться надсилати свою інформацію у великі технології та вимагати компенсацію. За даними MacRumors , очікується, що Apple витратить на виплати 20 мільйонів доларів США.

Цікаво: Чому Apple планує переносити виробництво із Китаю?.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version