Home Новини сучасних технологій Apple випустила обмежену версію своїх популярних бездротових навушників AirPods Pro

Apple випустила обмежену версію своїх популярних бездротових навушників AirPods Pro

0

Сьогодні Apple випустила обмежену версію своїх популярних бездротових навушників AirPods Pro азіатських ринках, включаючи материковий Китай, Гонконг, Тайвань, Малайзію та Сінгапур, щоб допомогти святкувати китайський Новий рік. Це буде Рік Бика, який приведе Apple до випуску нових смайлів (про це нижче). Вартість обмеженого тиражу точно така ж, як і в звичайної версії пристрою.

Наприклад, у Китаї ціна становить 1 999 китайських юанів (309,62 доларів США). У Гонконгу обмежений тираж позначений на 1 999 гонконгських доларів (257,83 доларів США). Існує спеціальна коробка з маленьким коров’ячим смайликом, що вискакує з голови класичного коров’ячого смайлика із зірками у верхній частині зображення. 

Цей самий дизайн міститься на чохлі для обмеженого тиражу AirPods Pro. Останній також має ті ж особливості, що і звичайний AirPods Pro, включаючи активне шумозаглушення (ANC), яке не дає користувачеві чути навколишній шум. 

Apple випустила обмежену версію своїх популярних бездротових навушників AirPods Pro

Обмежений випуск AirPods Pro можна придбати в магазинах Apple, розташованих на згаданих ринках, або на Apple.com. Покупці обмежуються придбанням двох одиниць за замовлення. Обмежена версія AirPods Pro негайно надсилається.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version