Home Новини сучасних технологій Apple використовуватиме власні 5G модеми в майбутній серії iPhone 13

Apple використовуватиме власні 5G модеми в майбутній серії iPhone 13

0

Сьогодні надійшла інформація, що Apple використовуватиме власні 5G модеми в майбутній серії iPhone 13 та iPad Pro 2021 року.

Для тих, хто не знає, за чутками, Apple випустить нові моделі OLED iPad Pro у другій половині наступного року . Крім того, очікується, що нові iPad також матимуть підтримку мереж 5G, а новий звіт свідчить про те, що гігант, що базується в Купертіно, буде використовувати власний 5G-модем для нового iPad Pro. Нові звіти свідчать про те, що iPad Pro 2021 року матиме модем 5G, який буде розроблений компанією власноруч.

Слід зазначити, що ланцюг поставок також очікує збільшення попиту на модулі 5G mmWave Antenna in Package (AiP) після запуску серії iPhone 12 , згідно зі звітом AppleInsider . Apple навіть планує розробити власний 5G mmWave AiP. Чутки також вказували на те, що компанія замінює модеми Qualcomm 5G своїми моделями для серії iPhone 13 . Хоча Apple може продовжувати свій розвиток, щоб також включити власний модем 5G в iPad Pro 2021 року. 

Як частина цього процесу компанія може працювати над власним RF-FEM (модулем зовнішнього інтерфейсу RF). На жаль, це все ще непідтверджений звіт, і ми не маємо жодного офіційного підтвердження, крім джерел із ланцюга поставок. Хоча звіти могли надходити з відомих джерел, все ще рано покладатися на такі звіти як на конкретні докази. Тож стежте за оновленнями.

Читайте також: Розкрито реальну вартість смартфона Apple iPhone 12 Pro Max.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version