Home Новини сучасних технологій Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії

Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії

0

Сьогодні надійшла інформація, що Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії. Вони вже видалили додаток Vybe Together із AppStore, який дозволяв користувачам організовувати таємні вечірки, які порушували б правила соціальних дистанцій у багатьох містах.  

На момент написання статті додаток не був доступним в App Store від Apple. У профілі програми в Instagram написано: “App Store збив нас !!! Ми повернемося !!”

Apple забороняє додаток, який рекламував секретні вечірки під час пандемії

“Міс грає в пивний понг, фліртує з незнайомцями та взагалі просто вибухує з екіпажем? Вайб тут для вас”, – йдеться в тексті на неіснуючому веб-сайті програми . У слогані програми було написано: “Будьте повстанцями, вечірка”.

The Verge поспілкувався з одним із співзасновників додатка, який сказав, що додаток мав кілька тисяч користувачів, а також ще кілька тисяч у списку очікування. Він підтвердив, що Apple вилучила програму з App Store. 

Про програму не було широко відомо, поки у вівторок репортер The New York Times Тейлор Лоренц не оголосив про це у Twitter. 

https://twitter.com/TaylorLorenz/status/1343994810714058753

На сторінці поширених запитань про додаток зазначається, що додаток є "компромісним", призначеним для просування "невеликих зборів", а не "великих вечірок". Однак навіть невеликі зібрання можуть бути небезпечними, а також незаконними під час пандемії COVID-19. 

На сторінці програми в Instagram досі є публікація, в якій написано: "Знайди свій вайб. Місцеві винні вечори, ігри на пивний понг і танці в квартирі поруч з тобою".

Додаток, очевидно, мав обмежений доступ - він мав 25 рейтингів в App Store до того, як його видалили, а його сторінка в Instagram на момент написання статті має 795 підписників. Однак добре, що Apple швидко зреагувала і закрила його.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version