Home Новини сучасних технологій Apple займає лідируючі позиції в ігровій індустрії

Apple займає лідируючі позиції в ігровій індустрії

0

Згідно отриманої інформації, яка розкриває рівень доходів компаній від ігор, компанія Apple займає лідируючі позиції в ігровій індустрії. Якщо детальніше, то Apple посіла третє місце в даному рейтингу, не дивлячись на те, що вона не зосереджена саме на іграх. Крім того, компанія випередила Microsoft, Google та Nintendo.

Згідно отриманої інформації, яка розкриває рівень доходів компаній від ігор, компанія Apple займає лідируючі позиції в ігровій індустрії. Якщо детальніше, то Apple посіла третє місце в даному рейтингу, не дивлячись на те, що вона не зосереджена саме на іграх. Крім того, компанія випередила Microsoft, Google та Nintendo. Компанія Apple отримала прибуток у розмірі 15,3 мільярди доларів за 2021 рік, що на 17,7% більше, ніж було до того.  Перше місце у рейтингу зайняла компанія Tencent із доходом у розмірі 32.2 мільярда доларів, зокрема на 9% більше, ніж в минулому періоді. Друге місце отримала компанія Sony із показником 18,2 мільярда дол. Вище згадані компанії Microsoft, Google та Nintendo отримала дохід 12.9, 11 та 8,1 мільярдів доларів відповідно.

Компанія Apple отримала прибуток у розмірі 15,3 мільярди доларів за 2021 рік, що на 17,7% більше, ніж було до того.  Перше місце у рейтингу зайняла компанія Tencent із доходом у розмірі 32.2 мільярда доларів, зокрема на 9% більше, ніж в минулому періоді. Друге місце отримала компанія Sony із показником 18,2 мільярда дол. Вище згадані компанії Microsoft, Google та Nintendo отримала дохід 12.9, 11 та 8,1 мільярдів доларів відповідно.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version