Home Новини сучасних технологій Asus представили портативний IPS монітор

Asus представили портативний IPS монітор

0

Сьогодні, Asus представили портативний IPS монітор, який буде добре підходити як для офісу так і для дому. Портативний монітор ASUS MB14AC поставляється з чохлом, який можна використовувати як підставку, для того щоб підключати його в портретному або пейзажному режимі. Також він добре підійде на роль другого монітора, так як на основному ви можете займатися своїми справами, а на MB14AC можете вивести YouTube або Netflix. Монітор використовує 14-дюймову IPS панель з роздільною здатністю Full HD (1920 х 1080).

Asus представили портативний IPS монітор

Дизайн монітора відрізняється легкістю налаштування, оскільки необхідно тільки шнур для живлення та підключення через USB-C. Тонкий профіль розміром 14 “і 9 мм робить цей монітор вбудованим практично в будь-яку дорожню сумку. Поряд із загальною вагою цього портативного монітора всього 590 грам.

До переваг монітора можна віднести те, що він має автоматичну орієнтацію екрана, тобто він автоматично визнає своє положення і відповідно корегує свої налаштування.

На даний момент невідомо, яка ціна буде на цей монітор. Очікується, що вона не буде перевищувати 200 доларів.

Рекомендуємо: Компанія Unity стала партнером ASUS.

P.S Ви б придбали собі такий монітор?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version