Реклама

Бюджетна версія Apple iPhone 13 подешевшала ще більше

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Продовжуємо шукати для вас вигідні пропозиції на останні новинки смартфонів. Сьогоднішній матеріал буде стосуватися останньої лінійки смартфонів Apple iPhone 13, а якщо конкретніше, то мова піде про бюджетну версію iPhone 13 Mini 128 Гб, оскільки вона подешевшала ще більше.

Багато хто не оцінив саме цю модель із останньої лінійки, називаючи її "недо" iPhone, аргументуючи це тим, що 13 Mini отримала найменшу автономність, вона позбавлена однієї камери і її розміри неймовірно малі, як для останніх декількох серій iPhone.

Цікаво: Названо 7 основних переваг iPhone над Android.

Звісно, iPhone 13 Mini отримала деякі обмеження, в порівнянні з "старшими братами", але їх не можна назвати критичними, оскільки у всьому іншому, він не поступається старшим. Окрім цього, смартфон отримав приставку Mini саме через те, що він компактний і підійде саме тим користувачам, яким не подобаються великі розміри смартфонів.

Так ось, повертаємося до вартості бюджетного Apple. Станом на сьогодні, iPhone 13 Mini подешевшала на 2000 грн і за цим посиланням його можна придбати за 26 499 грн за версію 128 Гб, що на початок 2022 року можна назвати найнижчою ціною на останні смартфони Apple.

Також нещодавно було названо 5 міфів про iPhone 13, які так і залишилися міфами.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон OnePlus 9 Pro отримає дисплей LTPO

Нова серія смартфонів від OnePlus очікується наступного місяця. І так як запуск «не за горами», витоків інформації з’являється все...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -