Home Новини сучасних технологій BOE анонсує новий тип інтелектуального затемнення стекол

BOE анонсує новий тип інтелектуального затемнення стекол

0
BOE анонсує новий тип інтелектуального затемнення стекол

Сьогодні надійшла цікава інформація, згідно якої, китайська компанія BOE анонсує новий тип інтелектуального затемнення стекол в автомобілях.

В порівнянні з іншими технологіями затемнення, вони мають переваги високої прозорості, низького енергоспоживання та швидшої реакції. Також, в компанії додали, що такий вид затемнення додатково дає ефект звукоізоляції, теплоізоляції та захист від ультрафіолетового випромінювання.
Рекомендується використовувати як для бокових вікон так і люків в автомобілях.

Саму технологію BOE описують, як технологію зетемнення РК-дисплею з використанням вільного дизайну поверхні люка. На даний момент, така технологія має тенденцію до розвитку в сфері інтелектуальних панорамних люків. Також в BOE відмічають, що присутнє голосове та сенсорне управління тонуванням. При бажанні, затемнювати можна не лише все скло, а лише його частину. Все на вибір.

В компанії також повідомили, що в них є широкі сценарії використання такого тонування, наприклад, для високошвидкісних залізничних перевезень, суднобудування, авіації, архітектурного освітлення дахів та навісних стін, серед іншого.

Рекомендуємо: Apple Відмовляється Від Панелей BOE OLED.

Джерело: BOE

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version