Реклама

Браузер Google Chrome перестане працювати на старих комп’ютерах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні стало відомо, що браузер Google Chrome перестане працювати на старих комп’ютерах. Розробники браузера розповіли, що припиняють підтримку всіх x86 процесорів, які не володіють як мінімум набором команд SSE3 (Supplemental Streaming SIMD Extensions 3). Програма перестане працювати на старих комп’ютерах, починаючи з версії Chrome 89.

В основному, це торкнеться процесорів до Intel Core 2 Duo, наприклад Intel Atom і Celeron M. Більшість процесорів, випущених після 2005 року, підтримують SSE3. Що цікаво, сама по собі Windows 10 вимагає тільки як мінімум SSE2.

Починаючи з версії Chrome 89, установник браузера не буде намагатися встановити його на зазначених платформах. По суті, при запуску програмного забезпечення буде відбуватися збій.

Чому було прийнято таке рішення, неясно. Але журналісти припускають, що зміни дозволять збільшити продуктивність браузера.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Новий MSI Titan GT77 вже у продажі

MSI Titan GT77 це ігровий ноутбук з діагоналлю 17,3 дюйма, можливо найбільший ноутбук на сьогоднішній день, з потужністю, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -