Реклама

Браузер Microsoft Edge буде попереджувати про “вкрадені” паролі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як сьогодні стало відомо, браузер Microsoft Edge буде попереджувати про “вкрадені” паролі. Відомо, що Microsoft активно працює над поліпшенням свого браузера Microsoft Edge, заснованого на движку Chromium. В оновленні, яке вийде в січні 2021 року з’явиться перевірка паролів на предмет крадіжки. Браузер буде звіряти інформацію з базами даних «злитих» логінів і паролів.

Браузер Microsoft Edge буде попереджувати про "вкрадені" паролі

Це поліпшення з’явиться в збірці Microsoft Edge 88. Моніторинг паролів буде повідомляти користувачів при виявленні подібної шахрайської діяльності і радити змінити дані в цілях збереження безпеки. Для цього паролі повинні бути синхронізовані з обліковим записом Microsoft.

Також компанія додасть вертикальну навігацію між відкритими вкладками і розширену функціональність для роботи з PDF-файлами. Крім того, Microsoft працює над поліпшенням механізму захисту від спаму.

Браузер Microsoft Edge буде попереджувати про "вкрадені" паролі

Присутня в Chromium захист, на думку співробітника Microsoft Еріка Лоуренса, може працювати неправильно і блокувати доступ до деяких URL-адресів. Тому в компанії сподіваються поліпшити цей механізм.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Lenovo презентували ноутбук Lenovo Flex 5G

Минулого тижня компанія Lenovo презентувала свій ноутбук IdeaPad Slim 3, який виявився надзвичайно легким. Сьогодні ж, Lenovo презентували ноутбук...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -