Реклама

Microsoft тестує включення реклами в меню «Пуск» Windows 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Оголошення відображатимуться в розділі «Рекомендовано» меню «Пуск», місці, яке зазвичай відведено для рекомендацій файлів. Тепер натомість розділ пропонуватиме програми з Microsoft Store.

Наразі реклама відображатиметься лише для учасників оцінювання Windows у бета-каналі в Сполучених Штатах і лише на користувацьких пристроях, а не на пристроях, якими керує організація.

Цікаво: Розповідаємо, чому ОС Windows не підходить для серверів.

Якщо ви не бажаєте бачити рекламу, її також можна вимкнути, перейшовши в меню «Налаштування» > «Персоналізація» > «Пуск» і вимкнувши перемикач «Показувати рекомендації щодо порад, реклами додатків тощо».

У дописі в блозі, що анонсує тест, Microsoft додала нагадування про те, що вона регулярно тестує нові можливості та концепції, які можуть ніколи не опублікувати. Тих, хто тестує функцію, просять надати відгук про те, як і чи вона їм подобається.

Спочатку цей досвід буде доступний для невеликої кількості інсайдерів у бета-каналі.

Microsoft не вперше експериментує з новими місцями для розміщення реклами. У березні минулого року компанія випробувала  включення реклами у File Explorer.

На початку року компанія також  почала рекламувати Windows 11 у спливаючих оголошеннях  для користувачів, які все ще використовують Windows 10.

Хоча компанія має історію впровадження реклами у свою операційну систему, вона також  пропонує спосіб вимкнути її , якщо ви не хочете її бачити.

Цікаво: Як вимкнути автоматичне оновлення в Windows 10 і 11.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо вплив пандемії на можливості гаджетів

Коронавірус вніс свої корективи як в наше буденне життя, так і в світ технологій. Хоча вони ніколи і не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -