Реклама

З’явилась візуалізація смартфона ZTE Axon 20 5G

Останні Новини

Вчора ми отримали інформацію про заплановану дату релізу Axon 20 5G, і це буде 1 вересня. Сьогодні, з’явилась візуалізація смартфона ZTE Axon 20 5G. Нагадаємо, що це буде перший представлений телефон із фронтальною камерою під екраном.

З'явилась візуалізація смартфона ZTE Axon 20 5G

І так, із представленого зображення, ми бачимо, що Axon 20 5G отримає справді тонкі рамки. Лише нижня грань буде дещо товстіша. З правого боку корпусу розташувались три кнопки, і це кнопка живлення та регулювання гучності. Також, досить цікаві шпалери зображені на фото. Тут відображені різні варіанти розміщення камери, а в центрі показується дисплей без будь-яких виїмок.

Нагадаємо характеристики: 6,92-дюймовий HD + OLED-дисплей, акумулятор ємністю 4120 мАг, операційна система Android 10, 32 Мп фронтальна камера та квадрокамера із основним 64 Мп датчиком (додаткові — 8 Мп, 2 Мп та 2 Мп).

Рекомендуємо: Realme C11 З’являється В Європі Уже Цього Місяця.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 смартфони, які за популярністю серед користувачів мають право називатись народними

Ми регулярно публікуємо матеріали з підбірками смартфонів, тому сьогодні в наш рейтинг ввійдуть смартфони, які підійдуть як для роботи,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -