Реклама

Samsung Galaxy Z Fold 6: останні чутки та новини

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Чутки про Galaxy Z Fold 6 посилюються, оскільки ми наближаємося до того, що може бути представлено раніше, ніж у попередні роки. І хоча ми не очікуємо великого стрибка для флагманського складаного телефону Samsung, за чутками, є низка оновлень, які можуть поставити цей пристрій на вершину нашого списку найкращих складаних телефонів . 

Очікується, що новий Galaxy Z Fold 6 матиме ширший, але тонший дизайн, а також нову дисплейну панель «Ironfllex», яка має бути міцнішою. Ви також можете очікувати найновішого чіпа Snapdragon 8 Gen 3, який має забезпечити кращу продуктивність і довший час автономної роботи, а також ті ж функції Galaxy AI у серії Galaxy S24 .

Ось усі чутки про Galaxy Z Fold 6 на даний момент. 

Незважаючи на те, що ціна серії Galaxy Z Fold дещо знизилася порівняно з оригінальною моделлю за 1980 доларів США , цього року ми не очікуємо чогось надто драматичного. 

Ця технологія все ще дорога, навіть із дешевшими методами виробництва , і конкуруючі складані планшети, такі як Google Pixel Fold, здається, також не поспішають знижувати MSRP. Щось у діапазоні від 1699 до 1799 доларів здається ймовірним.

Тим не менш, ведуться послідовні розмови про розробку дешевшої версії в тому ж ключі, що й смартфони Samsung у «фанатській версії», такі як Galaxy S23 FE . Теоретичний Samsung Galaxy Z Fold 6 FE зі скороченими характеристиками та без підтримки S Pen може ще більше знизити ціну. Доведеться почекати та побачити. 

Про дату виходу можна говорити з більшою впевненістю. Всі останні три пристрої Galaxy Z Fold були випущені в серпні, хоча вони можуть бути анонсовані трохи раніше. Galaxy Unpacked, у якому було представлено Z Fold 5, відбулося наприкінці липня, а реліз відбудеться 11 серпня. Однак є чутки, що натякають на більш ранній запуск, щоб випередити літні Олімпійські ігри — можливо, 10 липня. А оскільки Samsung нібито розпочала виробництво частин Galaxy Z Fold 6 раніше , це виглядає більш імовірно. 

Цікаво: Смартфон Samsung Galaxy Flip 6: усі чутки про майбутню новинку.

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 6: ДИЗАЙН

samsung fold 6 1

У квітні минулого року, ще до того, як Z Fold 5 був навіть офіційним, Revegnus, що розповсюджував інформацію, стверджував, що відбудеться «значна зміна форм-фактора, починаючи з Fold 6». 

Тепер рендери, створені XLeaks7 для Pigtou, показують, що це може означати на практиці. По суті, Z Fold 6, схоже, отримає набагато тонший дизайн, ніж його попередник, і водночас має ширше співвідношення сторін на екрані обкладинки (що підтверджено пізнішими витоками ).

Незважаючи на те, що Samsung явно працює над патентами на S Pen, який можна закріпити, як на Samsung Galaxy S24 Ultra , рендери телефону цього не показують, тому, можливо, доведеться почекати на майбутнє покоління.

Однак Galaxy Z Fold 6 може мати спільне з Galaxy S24 Ultra — титанові сторони . Це зробить новий Z Fold більш преміальним, а також трохи зменшить вагу та збільшить довговічність, але це може означати, що Galaxy Z Fold 6 буде коштувати дорожче.

Проте в цілому дизайн виглядає в основному схожим на попередні моделі Galaxy Z Fold. На відміну від чуток про телефон, що складається втричі, який Samsung також може випустити цього року .

Нещодавній витік надав нам кілька рендерів високої чіткості , а також 360-градусне відео Galaxy Z Fold 6. Схоже, що він буде меншим за попередній Galaxy Z Fold 5, але матиме ширший екран загалом. . В іншому випадку схоже, що наступне покоління Galaxy Z Fold буде дуже схоже на інші продукти Samsung.

Що стосується кольорів, ми могли бачити світло-рожевий, темно-синій і сріблястий як три основні варіанти для Galaxy Z Fold 6 . Вони звучать трохи веселіше, ніж попередні Z Folds, які, як правило, мали більш тонкі кольори на вибір.

Недавній допис від IceUniverse розкрив очевидну вагу та розмір Galaxy Z Fold 6 . Товщина телефону в розкладеному вигляді повинна становити 5,6 мм, а в складеному – 12,1 мм. Товщина Galaxy  Z Fold 5  становила 6,1 мм і 13,4 мм у складеному та розкладеному стані, що означає, що цього року ми отримаємо тонший телефон. 

Цікаво: Що таке Samsung TV Plus і як він працює?

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 6: ДИСПЛЕЙ

samsung fold 6

Тим не менш, у нас може бути більш надійний складний пристрій. Схоже, що Samsung зареєструвала торгову марку «Ironflex», що стосується «складної панелі OLED-дисплея». Що це означає на практиці, ще належить з’ясувати, і, можливо, це просто вправа з брендингу, але зробити складні пристрої менш вразливими до нерівностей і вм’ятин повсякденного життя, безумовно, було б вітати.

Є припущення, що Z Fold 6 чекає серйозний редизайн, який може змінити спосіб утримання, прийнявши квадратне співвідношення сторін , подібне до OnePlus Open з його внутрішнім екраном. У результаті вузький екран обкладинки минулих Z Folds буде трохи розтягнутий.

Якщо це ще не все, новий витік свідчить про те, що дизайн Galaxy Z Fold 6 трохи оновиться. Як повідомляє Ice Universe у Twitter/X , телефон матиме ширший дизайн і більш гострі краї — ближче до справжнього кута 90 градусів. Зовнішній дисплей також може збільшитися з 6,2 дюйма на Galaxy Z Fold 5 до 6,4 дюйма .

Цікаво: Названо 8 неймовірних функцій штучного інтелекту в смартфоні Samsung Galaxy S24.

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 6: КАМЕРИ

Що стосується камер, усі ознаки вказують на відсутність значних змін — принаймні в апаратному забезпеченні. Ще в жовтні Revegnus опублікував на X , що Samsung продовжить використовувати датчик GN3 для Fold 6 з перемикачем, який вийде в телефон 2025 року.

Тим часом Ice Universe додав, що камера «така ж, що і Fold4 і Fold5, це точно».

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 6: ПРОДУКТИВНІСТЬ

galaxy z fold 5 camera

Нове покоління складаних пристроїв означає нове покоління процесорів. І було б дивно, якби це не означало, що Z Fold 6 використовує той самий Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 для Galaxy, який використовується в серії S24. Одне джерело стверджує, що так і буде , хоча, як і у випадку з S24, є невелика зміна, яку можна замінити на чіп Exynos 2400 у регіонах за межами Північної Америки. Однак цього не сталося з попередніми моделями Z Fold.

Наразі Z Fold 5 має 12 ГБ оперативної пам’яті та поставляється з внутрішньою пам’яттю об’ємом 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ. З огляду на те, що S24 Ultra не просунувся ні в одному з них, малоймовірно, що Z Fold 6 теж вийде.

Але враховуючи, що Samsung Galaxy S24 використовує штучний інтелект, а Galaxy Z Fold 6 має той самий процесор, було б дуже дивно, якби складний пристрій не мав тих самих трюків у своєму рукаві . Це означає можливість перекладати телефонні дзвінки на льоту, узагальнювати документи та легко редагувати зображення, серед іншого.

Цікаво: Samsung випускає монітор ViewFinity S5: фокус на роботі з функціями багатозадачності та широкому екрані.

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 6: МОДЕЛЬ ULTRA

Samsung також може працювати над ще однією складаною, більш преміальною версією, яка, як повідомляється, є Galaxy Z Fold 6 Ultra . Типстер Макс Джамбор опублікував на X три позначення моделей, що стосуються серії Z: «Q6» означає Z Fold 6, «B6» як Z Flip 6 і модель «Q6a».

Останній може бути моделлю Ultra складного пристрою, що було б цікавим доповненням, оскільки Samsung могла б запозичити деякі унікальні функції Galaxy S24 Ultra — наприклад, титанову рамку, S Pen і, можливо, більшу камеру на 200 МП. Подробиць про цю модель Ultra все ще мало, але ми припускаємо, що проблеми з ціною будуть головним фактором щодо того, чи буде вона реалізована.

Окремий витік Galaxy Z Fold 6 Ultra вказує на конкретний номер моделі цієї нової моделі, але це може бути обмежений випуск. 

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 6: Висновок

Samsung Galaxy Z Fold 6 ще не вперше, але те, що ми чули наразі, звучить як набір надійних, хоч і повторюваних, оновлень.

Інша справа, чи цього достатньо, щоб змусити людей купувати замість попереднього покоління, скороченого скорочення. Багато що залежить від того, наскільки важливими виявилися трюки штучного інтелекту в повсякденному використанні, і чи має Samsung якесь велике оновлення, про яке ми ще не чули. Адже за півроку може багато чого змінитися.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы приложения, которые могут втихаря “воровать” ваш мобильный интернет

Стаття доступна українською...Если вы сталкивались с проблемой резкого увеличения использования мобильного трафика, тогда эта статья для вас. Скорее всего,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -