Home Новини сучасних технологій Бюджетний фітнес-браслет Honor Band 5i отримав функції дорогих браслетів

Бюджетний фітнес-браслет Honor Band 5i отримав функції дорогих браслетів

0

З недавнього часу незалежна від Huawei компанія Honor випустила для свого недорогого розумного браслета Honor Band 5i важливе оновлення програмного забезпечення. Як виявилося, бюджетний фітнес-браслет Honor Band 5i отримав функції дорогих браслетів.

Цей апдейт був обіцяний виробником ще під час анонса Honor Band 5i. Прошивка з номером 1.0.5.86 має розмір 4,54 МБ і додає нові функції. Саме значуще нововведення – можливість відстеження насиченості крові киснем (SpO2).

Ще одне нововведення - Smart Music Control (розумне управління музикою). Користувач може перемикати треки на смартфоні, запускати і зупиняти відтворення, а також керувати гучністю звуку. Крім того, з'явилася підтримка додаткових шести мов (португальська, іспанська, в'єтнамський, філіппінський, арабська і малайський), була оптимізована функція таймера і виправлені деякі недоліки і помилки.

Виробник попередив, що оновлення поширюється поступово і поетапно. На даний момент його отримують користувачі в Індії. Також за словами Honor, на установку апдейта може піти близько 20 хвилин. Користувачам рекомендується переконатися, що акумулятор заряджений більш ніж на 20%.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version