Home Новини сучасних технологій CAD-рендери розкривають дизайн камери смартфонів серії Xiaomi 13

CAD-рендери розкривають дизайн камери смартфонів серії Xiaomi 13

0

Наприкінці цього місяця очікується запуск смартфонів серії Xiaomi 13. Зараз CAD-рендери розкривають дизайн задньої камери та інші деталі смартфонів Xiaomi 13 та Xiaomi 13 Pro.

Смартфони серії Xiaomi 13 отримають дисплей AMOLED із вирізом під фронтальну камеру по центру екрану. Екран плоский у базовій версії, а версія Pro отримає екран із загнутими краями. Знизу по корпусу розташований слот для SIM-карти, порт USB-C, динамік та мікрофон. Зверху, швидше за все, - мікрофон та ІЧ-бластер. З правого боку корпусу знаходяться кнопки живлення та регулювання гучності .

Задня камера розміщена на виступі та обладнана трьома датчиками і світлодіодним спалахом. Деталей щодо якості датчиків поки немає, єдине про що з’являлась інформація, так це про те, що один із датчиків буде 1-дюймовим 50-мегапіксельним Sony IMX989. Повертаючись до екрану, то Xiaomi 13 отримає його розміром 6,2 дюйма. Версія Pro отримає екран з діагоналлю 6,65 дюймів. Працюватимуть смартфони на процесорі Snapdragon 8 Gen 2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version