Home Новини сучасних технологій Canon вирішили змінити сферу своєї діяльності

Canon вирішили змінити сферу своєї діяльності

0

Як сьогодні стало відомо, Canon вирішили змінити сферу своєї діяльності. В компанії повідомляють, що копіювальна і офісна техніка для друку більше не будуть наповнювати бюджет компанії Canon, як це було в недавньому минулому.

“У наступні п’ять років точками зростання цього відомого японського виробника стануть камери спостереження, медичне обладнання, обладнання для випуску панелей освітлення OLED і комерційна друк упаковок та етикеток. Бізнес обіцяє рости, а компанія – процвітати”. Глава компанії Canon Fujio Mitarai.

Canon вирішили змінити сферу своє діяльності

Про плани Canon в інтерв’ю журналістам видання Nikkei розповів голова, президент і виконавчий директор компанії 85-річний Фуджіо Такесі (Fujio Mitarai). Всі чотири пріоритетні напрями бізнесу є відносно новими для компанії. Реорганізація відбудеться в квітні цього року, коли в Японії починається новий фінансовий рік. Згідно з планами, тільки камери спостереження і медобладнання повинні принести компанії в 2025 році понад 40% консолідованого виторгу, тоді як в 2019 році обидва ці напрями принесли Canon 25% річної виручки.

За оцінками глави компанії, в 2020 році загальний обсяг продажів Canon склав 3,14 трлн ієн ($ 30,6 млрд), що на 13% більше, ніж в попередньому році. У новому п'ятирічному бізнес-плані з цього року цільовий обсяг продажів Canon складе 4,5 трлн ієн, що перевищить рекорд 2007 року. Кожне з нових напрямків бізнесу отримає відносну самостійність аж до прийняття рішень керівниками груп без консультацій з главою компанії. У Такесі поки немає наступника і, ймовірно, нова практика прийняття самостійних рішень повинна виявити гідного кандидата.

Додамо, група оптичного устаткування розширить свою лінійку продуктів для промислового використання, об'єднуючи камери і програмне забезпечення, одночасно збільшуючи продажі камер для роботів і автономних транспортних засобів, передових камер нічного бачення і інших продуктів, що підходять для промисловості і громадської інфраструктури.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version