Home Новини сучасних технологій “Чарівна паличка” на смартфонах Android. Як працює та що це таке?

“Чарівна паличка” на смартфонах Android. Як працює та що це таке?

0
"Чарівна паличка" на смартфонах Android. Як працює та що це таке?

Сьогодні хочемо розповісти про одну дуже цікаву функцію, яка доступна на всіх пристроях Android. Можливо, мало хто про неї знає, бо всі ми звикли користуватись стандартним набором можливостей і не вникаємо в оновлення. Насправді таких функцій в телефонах безліч і про всі говорити займе багато часу, тому сьогодні розповімо лише про одну – Чарівна паличка.

Що ж це за можливість така? Вона є на клавіатурах Gboard. ЇЇ можна увімкнути, але зазвичай вона по замовчуванні вже включена на кожному пристрої. Магічна паличка призначена більше для розваги. Вона може підбирати смайлики згідно із змістом повідомлення. Дуже зручно, якщо ви звикли постійно використовувати емоджі. Їх є дуже велика кількість, тому іноді знайти потрібний займає багато часу, а так натискаємо на одну кнопку і вони самі з'являються перед вами.

Цікаво: Функції Android, які збережуть заряд акумулятора

Як правильно використовувати чарівну паличку? Все дуже і дуже просто. Напишіть повідомлення, яке вам потрібне, тоді натисніть на паличку і ви побачите потрібні вам смайлики. Існує два режими цієї функції. Можна натиснути раз на паличку і смайлики з'являться в кінці повідомлення (їх буде декілька). Якщо ж натиснути на кнопку і тримати, то емоджі будуть вставлені між словами і вони також будуть всі підходити змісту.

Якщо ви вирішили випробувати цю функцію і не знайшли в себе на телефоні, не біда. Просто можливо система ще не оновилась. В більшості чарівна паличка вже є і готова до використання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version