Реклама

Через камеру в iOS 16 тепер можна здійснювати переклад тексту

Останні Новини

Про iOS 16 після конференції є вже стільки інформації, що і встигнути з нею ознайомитись дуже важко. Ось ще одна функція, яка тепер буде доступна користувачам – переклад тексту в реальному часу. Що це означає?

Після встановлення нової операційної системи, на iPhone автоматично можна буде перекладати будь-який текст прямо із додатку Камера. Це робиться дуже просто. Вам потрібно зайти в програму, там обрати режим перекладу, а також на яку мову потрібно перевести. Після цього наводите об'єктив на той текст, який потрібно прочитати, і чекаєте, поки телефон все зробиться. Камеру можна затримувати на тексті і тоді переклад буде накладатись, це дуже зручно бо можна запам'ятати і вивчити нові слова. Також сам текст можна збільшувати чи зменшувати, все для вашого комфорту. Ця функція дуже сподобається тим, хто багато подорожує. З нею можна перекладати будь-які оголошення, знаки, меню в закладах чи інструкції до чогось.

Цікаво: IOS 16, macOS 13, watchOS 9 і новий Mac – новинки на конференції WWDC 2022

Функція перекладу тексту в реальному часі не є чимось особливим чи унікальним, адже в Google Translate вона доступна вжедавно. Там для цього потрбіно зайти в програму, відкрити через неї камери та надати доступ до неї, якщо такого немає, і так само наводити об'єктив на текст, який треба перекласти. По суті, додаток Камера на iPhone тепер максимально наблизили до перекладача Google, єдиний плюс - не потрібно додатково завантажувати інші програми для легкого переводу.

Є ще деякі функції, які стануть доступні після оновлення. Вони також пов'язані з текстом та камерою. Інформація, яка розміщена в камері, на відео чи фото, може бути активна, тобто використовуватись користувачем. Наприклад, можна буде переходити на сайти в інтернеті, дивитись дорогу, бачити інформацію про обимін валют чи якусь посилку. Тобто усе, що потрібно на даний момент .

Поки що ці функції не доступні нікому із людей, окрім як розробникам. А скористатись оновленнями зможуть усі вже цієї осені після офіційного запуску iOS 16.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розповідаємо, як користуватися WhatsApp без Інтернету

Користуватися месенджером WhatsApp можна і без Інтернету, правда знають про це одиниці. Можливо це завдяки проксі (проксі-серверам). Далі детальніше. Цікаво:...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -