Реклама

IOS 16, macOS 13, watchOS 9 і новий Mac – новинки на конференції WWDC 2022

Останні Новини

Конференція WWDC проходить кожного року, це всесвітня конференція розробників Apple. Останні роки її можуть відвідувати всі безкоштовно, так як проводять її лише в онлайн форматі. Цього року глядачі будуть бачити на ній абсолютно оновлені операційні системи та, можливо, новий пристрій. Ось про які оновлення ходять слухи вже зараз.

Найголовніша новина - iOS 16. Дивно, але цього року про неї менше чутків та неофіційної інформації, ніж завжди. Не дивлячись на це, все одно можна вже зробити висновки, що чекати. Планується новий екран блокування, покращені сповіщення, оновлений додаток Повідомлення (там акцент зроблений тепер на аудіо). Окрему увагу приділили додатку Health. Тепер у ньому можна відслідковувати якісь сну та управляти ліками, а також додаткові показники по жіночому здоров'ю. Fitness+ тепер також буде покращений, додасться декілька тренувань. Не виключено, що будуть представлені нові додатки від Apple, але про це поки рано говорити, бо вони знаходяться на стадії розробки.

Цікаво: Як скинути безпровідні навушники Apple AirPods

IPadOS 16 - наступне, про що будуть розповідати. В цій ОС буде багато схожого із iOS 16, але окрім цього і індивідуальні функції також будуть. Це оновлення дійсно маштабне, бо тепер компанія хоче, щоб планшети були більше схожі до ноутбуків, а не смартфонів. Саме по цій причині буде абсолютно інший інтерфейс багатозадачності. Користувачі зможуть із легкістю відразу користуватись декількома додатками, при цьому перемикання між ними також буде спрощене.

MacOS 13. Про цю нову операційну систему сказати багато не можна, бо чутків було дуже мало. Із того, що відомо: буде новий інтерфейс системних налаштувань (схожий до налаштувань в iPad, iPhone); будуть оновлені деякі додатки (Сповіщення, Safari, тощо); повідомлення стануть схожі до соц.мереж (але це поки що чутки).

WatchOS 9. Тут очікуються дуже корисні оновлення. Наприклад, режим енергозбереження буде дещо інший. Тепер можна буде використовувати багато програм при цьому зберігати заряд. Добавиться багато нових тренувань та функцій по відслідковуванню здоров'я. Присутні нові показники для тих, хто полюбляє біг, а також оновлений циферблат.

Останнє оновлення TVOS. Про нього особливо нічого не говорять та воно і не отримає багато особливих нових функцій. Єдине, це змінена система прив'язки до розумного будинку, а детальніше поки не відомо.

Усі бажаючі, хто хоче переглянути онлайн-трансляцію конференції, можуть це зробити на YouTube або на офіційному сайті Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO

Фото прототипа слайдера Sony Ericsson VAIO, який ми втратили назавжди. Слайдера з апаратною клавіатурою QWERTY на живих фото. Компанія Sony...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -