Реклама

IPad та MacBook будуть тепер із OLED-дисплеями від Samsung

Останні Новини

The Elec нещодавно заявили, що компанія, яка виготовляє різну техніку, Samsung хоче почати виробляти більші за розміром дисплеї, які будуть підходити не лише смартфонах, а і планшетам та ноутбукам. Ціллю виробника є постачання таких OLED-дисплеїв для майбутніх моделей присроїв від бренду Apple.

Раніше вже була мова про OLED-дисплеї в продукції Apple, а саме у планшетах та ноутбуках. Також говорилось про те, що виробництво Samsung буде знаходитись в іншому місці і створювати саме екрани великих розмірів, в такому випадку Apple зможе їх використовувати в своїх майбутніх моделях iPad Pro та MacBook. Випуск перших моделей із OLED-дисплеєм запланований не раніше, як на 2024 рік, а доступні до продажу такі планшети та ноубуки будуть, швидше за все, вже в 2025 році.

Цікаво: Як оновити операційну систему вашого Apple iPhone

Apple вже почали змінювати екрани в пристроях на міні-світодіодні, а це вже перший крок до OLED. OLED відрізняється тим, що пікселі самі підсвічуються і додатково цього робити не треба. Таким чином пристрій буде довше тримати заряд акумулятора та стане кращим коефіцієнт контрасності. На практиці, Apple вже використовує OLED-дисплеї в своїх пристроях, але поки що це телефони та смарт-годинники.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Sourcemacrumors
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо причини, чому банки стежать за своїми клієнтами в соціальних мережах

Більшість дорослого населення України активно користується послугами банківських установ, тому цілком логічно, що вони знають про своїх клієнтів досить...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -