Реклама

Чи можливо запустити програму на смартфоні без встановлення та як це зробити?

Останні Новини

Якщо зайти до Play Маркету, там можна побачити величезну кількість різних програм. Коли ви починаєте шукати щось потрібне, то постає тяжкий вибір, а який додаток кращий, більш функціональний, надійніший. Для цього у смартфонах на базі Android є спеціальна функція, яка дозволяє кожному запускати програми без їх встановлення. Це дуже зручно, адже можна просто зайти, подивитись, оцінити чи вам підходить додаток, а тоді вже вирішити чи встановлювати його чи ні.

Як запустити програму без завантаження?
Спочатку зайдіть в налаштування на телефоні та знайдіть розділ під назвою "Google". Там шукаєте пункт "Налаштування для програм Google" і далі до "Google Play Instant" з миттєвим запуском та вмикаємо "Оновити веб-посилання". Наступними кроками буде вхід в магазин додатків та пошук тої програми, яка підтримує швидкий доступ. Після пошуку заходите на саму програму та натискаєте на кнопку "Спробувати".

Цікаво: Що означає слово “soft” та чому ним називають додатки?

На жаль, на даний момент ще не всі програми підтримують таку можливісь запуску без встановлення. Але якщо ви часто шукаєте та завантажуєте різні програми, то сереж них точно знайдеться декілька, які і так увімкнуться. Це точно збереже ваш час та зможе показати, чи додаток точно вам знадобиться.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

5 способів, щоб «прокачати» старенький телефон

Більшість із нас мають мобільні телефони нового покоління Android. Але, вдома, десь на дні шухляди може лежати попередник новітнього...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -