Реклама

Чи справді смартфон Google Pixel 7 Pro міцний? Виявлено проблеми

Останні Новини

Усі ми не раз чули та й бачили на платформі YouTube ролики блогера JerryRigEverything, який перевіряє смартфони на міцність у різних ситуаціях. Зараз до його рук попав смартфон Google Pixel 7 Pro і в процесі тестування було виявлено проблеми. Далі детальніше.

Google Pixel 7 Pro виконаний із алюмінію, що надає йому справді преміального вигляду. Екран захищений Corning Gorilla Glass Victus. Саме скло є справді стійким до подряпин, що доведено і під час тестування, так як воно піддавалось пошкодженням різними гострими предметами.

Повертаємось до виявлених проблем, і стосуються вони корпусу. Зокрема, блок камер розташований на виступі, який також виконаний із металу, проте іншого кольору. Виглядає це стильно, але таке покриття є не стійким до подряпин. В тесті демонструється вигляд блоку камер після зіткнення з ключами, монетами, тощо. Тобто в кишенях вашого одягу блок може дуже швидко втратити свій преміальний вигляд.

Тепер щодо самого корпусу. Оскільки блок камер розташований на виступі, то при згинанні корпусу, в районі даного виступу чути потріскування та видно згин верхньої частини. Хоча телефон не згинається навпіл, що справді добре, проте деякі проблеми все ж є. Тому, в такому випадку краще носити телефон у захисному чохлі для уникнення непередбачуваних ситуацій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Факти про безкоштовний антивірус на комп‘ютер

Абсолютно всі власники сучасних електронних пристроїв (особливо комп'ютерів та ноутбуків) намагаються по максимуму захистити їх від різної зловмисницької діяльності...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -