Home Новини сучасних технологій Чи справді смартфон Google Pixel 7 Pro міцний? Виявлено проблеми

Чи справді смартфон Google Pixel 7 Pro міцний? Виявлено проблеми

0

Усі ми не раз чули та й бачили на платформі YouTube ролики блогера JerryRigEverything, який перевіряє смартфони на міцність у різних ситуаціях. Зараз до його рук попав смартфон Google Pixel 7 Pro і в процесі тестування було виявлено проблеми. Далі детальніше.

Google Pixel 7 Pro виконаний із алюмінію, що надає йому справді преміального вигляду. Екран захищений Corning Gorilla Glass Victus. Саме скло є справді стійким до подряпин, що доведено і під час тестування, так як воно піддавалось пошкодженням різними гострими предметами.

Повертаємось до виявлених проблем, і стосуються вони корпусу. Зокрема, блок камер розташований на виступі, який також виконаний із металу, проте іншого кольору. Виглядає це стильно, але таке покриття є не стійким до подряпин. В тесті демонструється вигляд блоку камер після зіткнення з ключами, монетами, тощо. Тобто в кишенях вашого одягу блок може дуже швидко втратити свій преміальний вигляд.

Тепер щодо самого корпусу. Оскільки блок камер розташований на виступі, то при згинанні корпусу, в районі даного виступу чути потріскування та видно згин верхньої частини. Хоча телефон не згинається навпіл, що справді добре, проте деякі проблеми все ж є. Тому, в такому випадку краще носити телефон у захисному чохлі для уникнення непередбачуваних ситуацій.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version