Home Новини сучасних технологій Чим відрізняється перезавантаження та вимкнення смартфона?

Чим відрізняється перезавантаження та вимкнення смартфона?

0

З того часу як з’явились комп’ютери, функція перезавантаження стала основною в вирішенні всіх проблем. Що б там не сталося із системою, яка б програма не загальмувала, все вирішується в один спосіб – перегрузити ПК. Зі смартфонами ситуація така ж сама. Тільки от колишні телефони не зависали особливо, бо не мали великого навантаження, а нові моделі хоч і мають потужні процесори, та все одно іноді не справляються із завданнями поставленими людиною. Ви тільки подумайте скільки постійно користувачі всього роблять на своїх пристроях? Це навіть перечислити важко, все життя там. Загалом перезавантаження дійсно крута штука, яка виправляє помилки, розприділяє оперативну пам’ять, допомагає батареї довше працювати, а також вносить всі зміни, якщо такі були, після оновлення системи. Окрім перезапуску, є ще й вимкнення пристрою. Багатьом здається, що це практично одне і те ж, але це не так. Саме на цю тему сьогодні й поговоримо.

Цікаво: Чому смартфон почав погано працювати та як відновити його роботу?

Давайте детальніше поговоримо, що кожна функція такого робить із пристроєм. Перезавантаження вимикає роботу програмного забезпечення і запускається заново. Всі тимчасові файли не зачіпаються, а все тому, що пристрій знає, що скоро треба знову увімкнутись і почати роботу. Тому, перезавантаження допомагає при незначних проблемах, а також після оновлення системи.Вимкнення телефону працює трохи по іншому і глибше. Воно відключає абсолютно все в системі, забезпечує вирішення деяких проблем, а також очищення кешу, який вже назбирався.

Не можна однозначно сказати, що якась дія ефективніша, а якась гірша. Просто їх треба використовувати в різних випадках. А загалом, смартфони корисно час від часу повністю вимикати на якийсь час. Є навіть спеціальне налаштування, яке дозволяє встановити час та термін вимкнення телефона, і за це навіть думати не доведеться, пристрій все зробить сам.

Варто знати: Відомо, як захистити паролем будь-яку програму на смартфонах Android

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version