Home Новини сучасних технологій Cмартфон для блогерів-професіоналів від Sony може вийте раніше очікуваного

Cмартфон для блогерів-професіоналів від Sony може вийте раніше очікуваного

0

Ще на початку року компанія Sony представила не тільки Sony Xperia 1 II, але і смартфон Sony Xperia Pro. Останній називають смартфоном для блогерів-професіоналів, який може служити зовнішнім екраном для камери. Сьогодні ж стало відомо, що смартфон для блогерів-професіоналів від Sony може вийте раніше очікуваного.

Cмартфон для блогерів-професіоналів від Sony може вийте раніше очікуваного

Нагадуємо, що в цілому Sony Xperia Pro схожий на Xperia 1 II, але він отримав більш товстий корпус і шістнадцять 5G-антен. Для передачі даних з камери на смартфон передбачений не тільки USB-C, але і HDMI-порт. Sony Xperia Pro отримав 512 ГБ флеш-пам’яті проти 256 ГБ у Xperia 1 II. За іншим характеристикам смартфони є копіями один одного.

Американський магазин B & H Photo Video стверджує, що телефон з підтримкою 5G все ж надійде в продаж в США, проте точну дату початку продажів магазин не називає. Бажаючі можуть підписатися на повідомлення про доступність і сподіватися, що ціна на пристрій не опиниться занадто великою.

З огляду на те, що розблокований Sony Xperia 1 II в США коштує близько 1200 доларів, то навряд чи Xperia Pro з великим об'ємом пам'яті і HDMI буде коштувати менше 1300 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version