Home Новини сучасних технологій Cмартфон OnePlus 8T не постачається з додатками від Facebook

Cмартфон OnePlus 8T не постачається з додатками від Facebook

0
Cмартфон OnePlus 8T не постачається з додатками від Facebook

Раніше цього тижня OnePlus запустив OnePlus 8T як свій останній бюджетний флагманський смартфон. За ціною він схожий до OnePlus 8, який був випущений в першій половині 2020 року. Однак, на відміну від цього телефону, смартфон OnePlus 8T не постачається з додатками від Facebook.

Через кілька тижнів після запуску OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro користувачі почали критикувати OnePlus за те, що на смартфонах вже встановлені всі додатки від Facebook. Але це не завадило бренду випустити OnePlus Nord з такими ж додатками як і попередны смартфони.

Але завдяки нещодавно запущеному OnePlus 8T , OnePlus остаточно видалив Facebook, Messenger, Instagram, Facebook Application Manager, Facebook Installer та Facebook Notification Service. Однак телефон все ще постачається з Netlfix, оскільки компанія заявляє, що він покращує відтворення HDR-відео.

Згідно з доповіддю Input, OnePlus у найближчому майбутньому припинить зв'язувати програми Facebook та служби Facebook. Тому є шанс, що OnePlus можуть повернути Facebook ще раз.

З іншого боку, у старих смартфонf[ OnePlus, які дебютували з додатками від Facebook, вони будуть і надалі. Користувачі можуть видалити Facebook, Messenger та Instagram, але вони можуть вимкнути лише Facebook Application Manager, Facebook Installer та Facebook Notification Service.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version