Home Новини сучасних технологій Cмартфон Samsung Galaxy A42 5G буде працювати на Snapdragon 750G

Cмартфон Samsung Galaxy A42 5G буде працювати на Snapdragon 750G

0

На початку цього місяця, Samsung анонсував смартфон Galaxy A42 5G, в якості дешевого 5G-смартфона. Південнокорейська компанія розкрила свої ключові характеристики, ціни та доступність. Однак у ньому не згадувалося ім’я процесора, на якому працює пристрій. Свіжа інформація говорить про те, що смартфон Samsung Galaxy A42 5G буде працювати на Snapdragon 750G, яка стала офіційною вчора.

Dealntech поділився знімком екрану з вихідним кодом тесту Geekbench Galaxy A42 5G. У наведеному нижче знімку екрана телефон називається номером моделі SM-A426B. Вихідний код показав, що чіпсет, який живить Galaxy A42 5G, має восьмиядерний процесор, що включає два ядра, які працюють на частоті 2,21 ГГц, і шість ядер, які мають тактову частоту 1,80 ГГц. Також було виявлено, що SoC включає графіку Adreno 619.

Cмартфон Samsung Galaxy A42 5G буде працювати на Snapdragon 750G

Попередні припущення стверджували, що Galaxy A42 5G керується Snapdragon 690 5G, який став офіційним минулого місяця. Однак конфігурації процесорних ядер і центрального процесора, що з'явилися на платформі порівняльного аналізу, збігаються з нещодавно представленим чіпсетом Snapdragon 750G. Отже, видання стверджує, що Galaxy A42 5G може бути першим телефоном, який має чіпсет SD750G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version