Home Новини сучасних технологій Cмартфони iPhone 12 отримали занадто гострий корпус

Cмартфони iPhone 12 отримали занадто гострий корпус

0

Сьогодні з’явилися чергові скарги на новенькі iPhone 12. Як повідомляється, смартфони iPhone 12 отримали занадто гострий корпус і відповідно, користувачі починають через це травмуватися. У деяких випадках справа доходить до порізів.

Крім появи підтримки мереж п’ятого покоління в iPhone 12, найголовнішим зовнішньою зміною став відхід від дизайну зі округленим корпусом і повернення до дизайну часів iPhone 4 і iPhone 5.

Cмартфони iPhone 12 отримали занадто гострий корпус

Протягом останніх декількох років розміри смартфонів невблаганно ростуть, ось тільки розмір кисті середньостатистичного користувача не збільшується. Відомий китайський блогер, який підтвердив факт швидкого відшарування фарби на iPhone 12, згадав, що форма корпусу робить пристрій не дуже зручним для використання. Багато користувачів підтверджують, що для них межі корпусу iPhone 12 виявилися надмірно гострими.

У китайських соціальних мережах Weibo і Tieba новоспечені власники iPhone 12 публікують фотографії, які підтверджують, що в перші ж дні використання на пальцях і долоні з'явилися явні сліди. У деяких випадках справа доходить до порізів.

При цьому інші користувачі стверджують, що проблема штучно роздувається, а рамки iPhone 12 не можуть завдати такі явні пошкодження.

Читайте також: Фахівці DxOMark Не В Захваті Від Камери IPhone 12 Pro Max.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version