Home Новини сучасних технологій Де краще носити смартфон чоловікам, щоб не нашкодити здоров’ю

Де краще носити смартфон чоловікам, щоб не нашкодити здоров’ю

0

Про шкоду смартфонів та їх вплив на здоров’я людини можна зустріти багато інформації. Найчастіше шкода здоров’ю заключається в шкідливому випромінюванню, яке “неймовірно” шкідливе і при активному користуванні смартфоном протягом декількох років, може завдати непоправимої шкоди. Найчастіше, негативний вплив смартфонів приписують саме чоловікам, оскільки смартфон найчастіше роміщується в передній кишені штанів, а це дуже близько до чоловічого здоров’я. Так де краще носити смартфон чоловікам, щоб не нашкодити здоров’ю?

Найперше варто розуміти, що вся інформація та всі "підтвердження" негативного впливу смартфона знаходяться на рівні чуток, теорій змов та жовтої преси. Жодна організація з Охорони здоров'я не підтвердила пагубний вплив смартфона на здоров'я людей і чоловіків вцілому.

Причина цього максимально очевидна - випромінювання смартфона неймовірно мале і нашкодити здоров'ю загалом ніяк не зможе. Для прикладу, магнетрон у мікрохвильовці випромінює з потужністю 600 - 1000 Вт, а смартфон в активному стані 0,00001 Вт. Як бачите, різниця неймовірна і про шкоду міхрохвильовки було б простіше розмовляти.

А як щодо випромінювання смартфона в неактивному стані? В даному випадку, потужність тут буде складати ще менше, тобто його брати до уваги взагалі не варто.

Стосовно де носити смартфон, то обирайте таке місце, щоб було зручно вам і ваш смартфон не пошкодився. Відповідно варіант із задньою кишенею не можна назвати найкращим, оскільки так ви можете сісти на нього і пошкодити, також так його легко втратити і досить часто смартфони із задніх кишень викрадають.

Також нещодавно було названо випадки, коли краще вимкнути інтернет на смартфоні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version