Реклама

Декілька додаткових способів фотозйомки смартфоном

Останні Новини


Не всім відомо, що смартфоном на базі Андроїд можна робити фотознімки різними способами, в залежності від того, що саме ви виконуєте: чи то груповий знімок, чи селфі, чи можливо хочете зробити цікавий кадр в незручній позі. В залежності від ситуації можна підібрати найбільш зручний для вас спосіб, наприклад можна зайти в параметри камери та дозволити голосові команди. Після цього, навівши камеру, не потрібно що-небудь натискати, а достатньо лише чітко вимовити «знімаю» або «усміхніться». При цьому на екрані з’явиться зворотний відлік, для того щоб ви встигли підібрати потрібний вам вираз обличчя для селфі, та через 3 секунди камера спрацює автоматично.

Цікаво: Insta360 випускає екшн-камеру X3 360 із більшим датчиком і сенсорним екраном

Також якщо ви хочете зробити груповий знімок та самі ж на нього потрапити, потрібно розмістити телефон так, щоб усі потрапили в камеру та вибрати зйомку за таймером. Ще, на всяк випадок, можна встановити опцію «Зробити три знімки», після натискання на спуск камера спрацює через 10 секунд,так що ви встигнете приєднатись до компанії. Можна також скомбінувати таймер з голосовою командою «Знімаю».

Коли ви робите фото натискаючи на екран часто збивається автофокус. В цьому випадку можна спробувати виконати фото натисканням на клавіші гучності, попередньо при цьому увімкнувши цю функцію в налаштуваннях. Є ще можливість використовувати додаткову плаваючу кнопку на екрані, якщо вам незручно використовувати стандартну. При увімкненні плаваючої кнопки, її можна переміщати екраном куди вам буде зручно. Нарешті перевівши камеру в режим селфі та увімкнувши в налаштуваннях опцію «Зйомка за допомогою долоні» можна показати телефону розкриту долоню, після чого піде зворотній відлік та спрацює фотокамера.

Цікаво: Як зберегти налаштування камери на смартфонах Xiaomi?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Яку версію Android краще обрати? Думка користувачів

Android, як і будь-яка інша операційна система, постійно змінюється та оновлюється, додаються нові функції, набуває іншого вигляду інтерфейс. Можливо...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -