Реклама

Декілька порад, щоб смартфон розряджався повільніше

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Кожен хоче, щоб його телефон розряджався повільно і заряду вистачало на довше. Є декілька порад, як продовжити роботу смартфона. Нижче ми детально розповімо про кожен спосіб.

Перш ніж робити щось для продовження роботи, варто переконатись, що батарея в порядку, а не підлягає заміні. Якщо у вас телефон, якому багато років, то цілком можливо, що прийшов час замінити сам акумулятор. Справа в тому, що він не вічний, як і інші деталі. Коли ви бачите, що телефон показує неправильно заряд, або ж взагалі не заряджається, то варто придбати нову батарею або взагалі телефон (все залежить від ціни).

Цікаво: Відомо, чи шкодить Вашому телефону підзарядка протягом ночі.

Наступне, що варто перевірити - відсутність вірусів на смартфоні. Кожен користувач ризикує занести на свій пристрій шкідливу програму, часто навіть не замислюючись над цим. Якщо ви помітили, що батарея зіпсувалась різко, а телефон не старий і ви нічого не змінювали в користуванні, то варто скачати антивірус. Будь-які "шкідники" використовують інтернет та передають потрібні дані. Тому заряд акумулятора закінчується швидко навіть коли ви не користуєтесь пристроєм.

Після виконання вищенаписаних дій, варто приступити до наступних. Перш за все справа стосується програм. Усі додатки, що є на телефоні знижують заряд акумулятора. Користувачі відкривають програму, користуються, а потім просто відкладають телефон, потім запускають ще одну програму і так по колу. В результаті на смартфоні назбирується велика кількість незакритих додатків, які працюють в фоновому режимі. Саме вони і розряджають телефон.

Зверніть увагу, що є такі програми, які працюють у фоні після закриття. Цей процес потрібно контролювати в налаштуваннях. Є випадки, коли якісь додатки використовуються регулярно, тому мусять весь час оновлюватись. Їх залиште, а всі інші в налаштуваннях телефону відключіть від фонової роботи. Побачите, як відразу зміниться тривалість автономної роботи.
Далі, зверніть увагу на яскравість екрану та увімкнені служби.

Цікаво: Чи безпечна швидка зарядка та який вплив вона має на термін служби роботи акумулятора.

Контролюйте яскравість, в приміщенні її можна зробити нижчою, а на сонці максимальною. Також можна увімкнути автоматичну зміну яскравості, тоді вам ні про що думати не потрібно буде.

На рахунок служб, то часто користувачі не вимикають Bluetooth і Wi-Fi. Вони розряджають телефон, але не помітно. А от інші - місцезнаходження та точка доступу, можуть дуже швидко знижувати час роботи акумулятора. Тому використовуйте з'єднання лише по потребі.

Дотримуючись усіх порад ви зможете продовжити роботу свого смартфону і не шукати постійно місце для підзарядки.

Цікаво: Зарядка USB – флешки: миф или реальность?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як швидко виявити злом смартфона та захиститись від нього

В світі з'явився новий термін - побутове хакерство. Це означає, що будь-хто зацікавлений може залізти до вас в телефон...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -