Home Новини сучасних технологій Декілька послуг від провайдера, якими точно варто скористатись

Декілька послуг від провайдера, якими точно варто скористатись

0

Кожен провайдер намагається продати клієнтам не лише інтернет, а й інші цікаві послуги. Але от проблема в тому, що лише деякі з них дійсно корисні, велика кількість розрахована на виманювання коштів. Давайте визначимо, чим дійсно варто скористатись із перелічених пропозицій від провайдерів.

Розпочнемо із роутера. Його пропонує кожному новому клієнту провайдер. Але пропонують не купити, а взяти ніби в оренду. Це не дуже вигідна пропозиція. За час користування клієнт заплатить за пристрій набагато більше, ніж якби купив його в магазині. Не потрібно купувати дуже дорогий роутер. Якщо ви не плануєте його використовувати в місцях, де багато людей, а лише вдома для декількох пристроїв, то можна розглядати і самі дешеві моделі. У випадку, якщо вам потрібен дорогий роутер, то його все-одно вигідніше придбати самостійно. Зазвичай провайдер пропонуватиме цей варіант, бо він вигідний фірмі, а не клієнту.

Цікаво: Відомо, як вибрати WI-FI-роутер, щоб Інтернет-мережа працювала стабільно, швидко та безперебійно

Наступна послуга - телебачення. Тут все залежить від клієнта. Зараз все менше людей дивляться телевізор. Більшість обирає переглянути передачу, фільм, новини у записі або ж онлайн в інтернеті. Ніхто не хоче дивитись канали, перебиватись на постійну рекламу, яка триває довше, ніж сама програма та сидіти прикутим до телевізора. Набагато краще увімкнути те, що хочеться, в зручний час, а не тоді, коли це пропонує телеканал. Ще одна причина не платити за телебачення - є велика кількість каналів, які доступні в інтернеті онлайн абсолютно безкоштовно. Якщо у вас вдома SmartTV, то взагалі платити за телебачення немає сенсу. Ви можете знайти будь-який онлайн кінотеатр в якому будуть усі канали (і навіть закордонні), бібліотека фільмів, мультфільмів, серіалів та багато інших функцій. При цьому ціна буде або не відрізнятись, або навіть нижчою.

Пропозиція встановлення системи розумного будинку теж стала популярною останнім часом. Чи купувати її, чи н,і все залежить від людини. Якщо ви переконані, що в обраного провайдера ця система надійна, а майстри дійсно професіонали, то можна скористатись послугою. Зручність полягає в тому, що клієнту не потрібно ні про що думати, заплатити гроші і усе прийдуть зроблять. Мінус в тому, що знову ж таки, якщо все купувати і встановлювати самостійно, то ціна однозначно вийде нижча.

Тепер поговоримо про антивіруси. Провайдери їх також пропонують бо розуміють, що це ще одне джерело доходу. Зручна ця послуга тим, що не потрібно викидати відразу велику суму на річну підписку, можна платити частинами кожного місяця разом із оплатою інтернету. Але якщо ви готові відразу оплатити антивірус на рік, то зробіть це через офіційний сайт. Так буде надійніше та значно дешевше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version