Реклама

Декілька способів, як грати в сучасні ігри на слабких пристроях

Останні Новини

Популярність комп’ютерних ігор не зменшиться напевно ніколи. В них як грали масово і дорослі, і діти, так і будуть грати далі. Є люди, які взагалі цим займаються професійно, кожного дня. Вони беруть участь у турнірах та навіть заробляють на цьому. А є й такі, що час від часу у вільний час пограють годину і все. Не має значення до якої категорії хто належить, важливо те, що для сучасних ігор потрібно мати потужну техніку (смартфон або ж комп’ютер), а не всі мають можливість таку купувати. Що ж робити, якщо грати хочеться, а пристрій не витягує?

Є одне дуже хороше рішення для таких випадків і це - хмарний геймінг. Багато хто вже чув про такі сервіси і активно їх використовує, ми ж хочете познайомити із ним тих, хто чує таку назву вперше. Хмарний геймінг існує давно, але стає популярним лише останнім часом. Все через те, що сервіс вимагає швидкого інтернету, а як ви пам'ятаєте, раніше його було підключити не легко. Зараз всі користуються безлімітним трафіком із достатньою швидкістю.

Цікаво: Відомо, як ігри розвивають інтелект дитини

Чим ж такий хороший хмарний геймінг? Він дозволяє кожному грати в будь-які ігри не зважаючи на стан та потужність ПК/смартфона. Вам не потрібно купувати дорогу техніку та самі ігри. Варто одного разу оплатити підписку на один із хмарних геймінгів та користуватись усіма послугами. До речі, деякі сервіси дозволяють користуватись ними безкоштовно, але з обмеженням по часу. Такий варіант підійте тим, хто не сидить по пів дня в іграх.

Давайте розглянемо список сервісів, які найбільш популярні та надійні.
∙Сloud.my.games. Сервіс, якому точно можна довіряти та зручно користуватись. Він має дуже багато ігор в базі - аж 530 штук. Перевагою буде те, що він підтримує Steam.
∙GFN. Цим сервісом точно варто скористатись. Його створив відомий виробник відеокарт - Nvidia. Сервіс має більше як 1000 ігор, тобто кожен знайде щось для себе. Якщо хтось розуміє якість самої компанії виробника, то точно зрозуміє, чому цей сервіс в топах серед інших. До речі, він має безкоштовне користування, але з обмеженнями. Якщо ви бажаєте отримати доступ до всіх можливостей, доведеться оплатити тариф.
∙PlayKey. Цей сервіс вже старий, але досить потужний та якісний. У ньому не так багато ігор - всього 250, але серед них є нові, в які грає багато людей.

На цьому наш список закінчується. Сервісів ми порекомендували не багато, але в їх надійності ми впевнені, тому при використанні не буде за що хвилюватись. Спробуйте хоча б раз скористатись хмарним геймінгом і ви зрозумієте на скільки це зручно і цікаво.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 5 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

Всі ми користуємося смартфонами, які зазвичай не відносяться до бюджетного сегменту, відповідно, ним хочеться користуватися не 1-2 роки, а...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -