Home Новини сучасних технологій Деталі функції Always On Display на iPhone 14 Pro

Деталі функції Always On Display на iPhone 14 Pro

0

Компанія Apple презентувала свою нову лінійку смартфонів, а саме серію iPhone 14, відповідно до чого є вже достатньо оглядів що розкривають нові можливості даних смартфонів. Зараз поговоримо про деталі функції Always On Display на iPhone 14 Pro та функції Always On Display на iPhone 14 Pro Max.

Функцію Always On Display (AOD) раніше ми зустрічали на смартфонах Android із повністю чорним фоном. Зараз же на iPhone ми бачимо просто дещо тьмяний екран, що пов’язано із можливістю використання додаткових функцій, а саме підтримкою функції AOD роботи із голосовими нагадуваннями, картами, Apple TV Remote, тощо. Тобто, в iPhone дана функція працює не з однією програмою.

Використовуючи функцію Always On Display на iPhone у різних програмах, їх інтерфейс затемнюється лише частинами, залишаючи необхідну інформацію у доступі на підсвіченому екрані. Це і є основною особливістю даної функції саме на Айфон.

Окрім цього, AOD сумісний із серією Apple TV 4K та Apple TV HD, тобто також доступне дистанційне керуваннями ними в затемненому режимі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version