Home Новини сучасних технологій Дізнаємось чи є на вашому смартфоні NFC

Дізнаємось чи є на вашому смартфоні NFC

0

NFC це дуже зручна функція, яка присутня практично у всіх сучасних смартфонах. Основною перевагою її є безконтактна оплата покупок і в інтернеті, і в будь-яких магазинах міста. Є й інші функції NFC, але про них не сьогодні. Чому не усі люди звертають увагу на наявність NFC при покупці смартфона, а потім не знають, чи можуть вони оплачувати телефоном покупки чи ні. Дізнатись чи є у вас модуль NFC дуже просто, нижче пропонуємо декілька способів як це зробити.

Зазвичай, якщо на смартфоні є NFC, то кнопку для увімкнення його можна знайти у швидких налаштуваннях. Вони викликаються протягуванням пальця зверху до низу. Це та ж сама панель, де вмикається інтернет, звук дзвінка та інші функції.

Цікаво: Розповідаємо, що означає «LTE» на смартфоні

Якщо ви не знайшли в швидких налаштуваннях позначки NFC, то можна ще пошукати в звичайних налаштуваннях телефону. Відкриваєте розділ "Підключені функції" та шукаєте, де написано NFC. Якщо у вас є пошук у налаштуваннях, то можна пошукати й там по назві.

Третій спосіб - подивитись характеристики телефона. Вони вказані на офіційному сайті виробника чи в описі на будь-якому сайті, де продають такий самий телефон. Також інформацію про наявність NFC можна побачити на коробці або інструкції до телефона.

Отож, якщо ви не впевнені, що можете користуватись безконтактною оплатою, то перевірте наявність NFC та використовуйте свій пристрій на повну. Зробити це дуже легко.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version