Реклама

До запуску готується “магічна” настільна лампа Gravita

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми дізналися, що до запуску готується “магічна” настільна лампа Gravita. На сайті KickStarter вчора завершився збір коштів на випуск світильника Gravita. Багаторазово перевищивши заплановану ціль. Автори проекту змогли залучити 180 000 доларів. Внесок, що дозволяє розраховувати на отримання лампи до Нового року, становив 125 доларів, що вдвічі менше ціни, по якій Gravita планується продавати в роздріб.

До запуску готується "магічна" настільна лампа Gravita

Ключовою особливістю лампи є використання бездротової передачі енергії. Точніше кажучи, підставка світильника включається в розетку, а ось між ним і світлодіодним освітлювальним приладом безпосереднього контакту немає. Світлодіодна «лампочка» висить у повітрі, що утримується магнітним полем. Вмикається і вимикається вона дотиком до основи світильника.

Основа світильника одночасно грає роль бездротової колонки з інтерфейсом Bluetooth, вбудованого бездротового зарядного пристроя для смартфонів і іншу сумісну електроніки. Крім того, є роз'єми USB-A і USB-C, які теж можна використовувати для зарядки.

До запуску готується "магічна" настільна лампа Gravita

Лампа характеризується колірною температурою 1 700 К. Її потужність або світловий потік розробники пристрою не приводять. Колба лампи виготовлена ​​з небиткого пластика. Втім, при відключенні харчування лампочка не падає, а притягається до розташованого над нею магніту. Висота світильника дорівнює 380 мм. Габарити підстави рівні 160 х 110 х 40 мм.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 6 технологій, які змінять наш світогляд в майбутньому

Видання The Economist трохи відкрило перед нами завісу в дивовижний світ новітніх технологій і розповіло про деякі з них....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -