Реклама

Науковці запатентували спосіб робити цифрові копії померлих людей

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що науковці запатентували спосіб робити цифрові копії померлих людей. Науковці із компанія Microsoft запатентувала спосіб створення групи чат ботів, які можуть виступати цифровими копіями померлих і живих людей.

Патентна документація з’явилася на сайті Відомства з патентів і товарних знаків США (USPTO). Судячи з неї, при створенні чат-бота будуть використовуватися зображення, голос, записи в соцмережах і повідомлення людини. На базі цих даних буде створюватися спеціальний індекс, що визначає особливості чат-бота. У патенті згадується слово «навчання», можна припустити, що мова йде про машинному навчанні, яке і зараз використовується при створенні ботів.

Відзначається, що Microsoft навіть продумала можливість реалізації двовимірної або тривимірної графічної моделі людини або його голосу. В цілому, в патенті не вказано, що систему будуть використовувати саме для «воскресіння» загиблих людей. Але таке застосування цілком можливо. Поки неясно, чи буде Microsoft втілювати ідею в життя.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Наддовга відеокарта для фанатів LEGO – Galax GeForce RTX 3090

Наддовга відеокарта для фанатів LEGO - Galax GeForce RTX 3090 Gamer. Компанія Galax представила одну з найбільш незвичайних відеокарт...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -