Реклама

Додаток Google Fit отримав довгоочікуване нововведення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Додаток Google Fit отримав довгоочікуване нововведення через велике оновлення. Також оновлення отримала платформа Wear OS.

Компанія Google випустила велике і дано очікуване оновлення для свого сервісу для відстеження здоров’я та фітнесу Google Fit, а також платформи розумних годинників Wear OS.

Додаток Google Fit отримав довгоочікуване нововведення

Додаток Google Fit отримав нову перероблену домашню сторінку. Тепер на ній виводиться найважливіша інформація, така як щоденні цілі та щотижневі, бали кардіотренувань, недавні тренування, пульс, кров’яний тиск, і так далі.

Функція відстеження сну стала кориснішою - користувач зможе отримати інформацію про тривалість сну і часу «в ліжку», фазах сну, ефективності сну і пульсі під час сну.

Додаток Google Fit отримав довгоочікуване нововведення

Платформа Wear OS отримала нові картки. В тому числі, картку для швидкого доступу до функції Breathe, яка дозволяє знизити рівень стресу дихальними вправами. Нова картка «Погоди» включає свіжий прогноз, опади і попередження.

Додаток Google Fit отримав довгоочікуване нововведення

Крім того, з'явилася нова картка тренувань, яка включає значки швидкого доступу до нещодавніх тренувань, всі важливі параметри для огляду «одним поглядом», а також нагадування і цілі.

Читайте також: Google дозволили користувачам відключати стеження в Gmail.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Суббренд Xiaomi випускає флагманський бездротовий пилосос

Суббренд Xiaomi випускає флагманський бездротовий пилосос. Компанія Roidmi, випустила бездротовий пилосос наступного покоління, який отримав назву Roidmi NEX2 Plus,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -