Home Новини сучасних технологій Додаток Telegram оновлено корисними функціями

Додаток Telegram оновлено корисними функціями

0

Додаток Telegram оновлено корисними функціями. Telegram – це, мабуть, найкраща платформа обміну повідомленнями для досвідчених користувачів. Це, мабуть, краще, ніж більшість доступних у всьому світі програм обміну повідомленнями. Але він не такий популярний, як WhatsApp та iMessage. Весь список нововведень в останньому оновленні Telegram представлено нище.

Додаток Telegram оновлено корисними функціями

Закріплені повідомлення 2.0

Завдяки новому оновленню користувачі тепер можуть закріпити кілька повідомлень у чатах. Вони можуть переключатися між ними, натискаючи на верхню панель або переглядати їх усіх на окремій сторінці, натискаючи на нову кнопку, розташовану праворуч на верхній панелі.

Перш за все, закріплені повідомлення тепер працюють також у приватних чатах, окрім каналів та груп.

Live Locations 2.0

Функція локації в режимі реального часу тепер дозволяє користувачам налаштовувати сповіщення, коли вони наближаються до друзів, які поділились їхнім місцем проживання. Також піктограми на карті тепер показують, у якому напрямку вони спрямовані.

Списки відтворення

Коли користувачі діляться кількома піснями разом, тепер Telegram автоматично впорядковує їх у списку відтворення. Отже, користувачі можуть відтворювати їх безпосередньо у вбудованому медіаплеєрі. Крім того, у випадку з файлами, вони будуть об’єднані в одну спливаючу підказку, як фотоальбоми.

Статистика публікацій на каналі

Тепер адміністратори мають доступ до статистики окремих публікацій на каналі, а також до списку загальнодоступних каналів, на які переадресована публікація. Це однозначно допоможе багатьом каналам, оскільки адміністратори тепер можуть більше знати про ефективність своїх публікацій.

Нова анімація на Android

Останнє оновлення також пропонує нові анімації на Android для надсилання повідомлень та перемикання пісень у музичному програвачі. Це ще не все, користувачі Android тепер можуть редагувати фотографії в режимі перегляду та ділитися ними без завантаження.

Нові анімовані смайли

І останнє, але не менш важливе, оновлення також приносить нові моторошні анімовані смайли напередодні Хеллоуіна разом із анімованими смайликами з джекпотом.

Сказавши це, нове оновлення Telegram уже доступне в магазинах Google Play та Apple Store для пристроїв Android та iOS відповідно.

Читайте також: Випущено Нову Версію Клієнта Telegram Desktop.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version