Реклама

Доступна нова ігрова миша Logitech G502 X всього за 70 дол

Останні Новини

До покупки доступна нова ігрова миша Logitech G502 X всього за 70 дол. Запуск відбувся в Китаї, а отримала миша датчик Hero 25K в парі з оптичним мікрорухом Lightforce. Користуватись мишею буде справді зручно, так як вона обладнана надлегкими коліщатками для прокрутки, а її вага становить 89 грам.

Щодо датчика Hero 25K, то він разом із програмним забезпечення G Hub надає п’ять варіантів чутливості та нульове згладжування. Технологія Lightforce, в свою чергу, забезпечує чудове перемикання, так як являє собою гібрид механічних та оптичних перемикачів. Тим самим чудово проявляючи себе під час ігор. Також мишка Logitech G502 X отримала ніжки PTFE, що також значно покращує досвід та зручність її використання.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На світовому ринку з’являються нові скутери KickScooter F Series

На світовому ринку з’являються нові скутери KickScooter F Series від Ninebot. В дану лінійку входять два електричних скутери KickScooter...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -