Home Новини сучасних технологій Дверний замок Xiaomi Smart Door Lock Pro запущено

Дверний замок Xiaomi Smart Door Lock Pro запущено

0

Вчора, 4 листопада 2020 року, було запущено дверний замок Xiaomi Mijia Smart Door Lock Pro. Ціна на новинку визначена у розмірі близько 255 дол. Зараз товар доступний до попереднього замовлення, а старт продажів розпочнеться з 12 листопада.

Xiaomi Mijia Smart Door Lock Pro – це не просто дверний замок. Це розумний дверний замок із вбудованою ширококутною камерою та інтегрованим дзвінком. Використовується тут камера високої чіткості 1080P із надшироким кутом до 161°, що дозволяє виявляти, хто знаходиться біля дверей. З додаткових функцій, розумний дверний замок має можливість записувати відео, оснащений системою оповіщення та системою домофона.

Розумний дверний замок отримує 7 методів розблокування, включаючи ключ, відбитки пальців, пароль, віддалений пароль, Bluetooth, NFC та Apple HomeKit. Smart Door Lock Pro оснащений акумулятором на 5000 мАг та додатково є живлення від 4 батарейок типу АА.  Виробник говорить про те, що заряджати акумулятор потрібно буде один раз в 3-4 місяці.

Рекомендуємо: Представлено компактний дрон DJI Mini 2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version