Home Новини сучасних технологій DxOMark провів огляд селфі-камери на Galaxy Z Flip

DxOMark провів огляд селфі-камери на Galaxy Z Flip

0
DxOMark провів огляд селфі-камери на Galaxy Z Flip

Смартфон Samsung Galaxy Z Flip вже досить давно в продажі (від лютого) і вже вспів зібрати свою базу шанувальників. Але одночасно з’явилися й ті, кому не сподобався смартфон. Для того, щоб поставити всі крапки на І, DxOMark провів огляд селфі-камери на Galaxy Z Flip.
І як виявляється, селфі-камера в Z Flip не настільки хороша, як рекламується. Згідно з результатами огляду, фронтальна камера отримала середню оцінку 83, з яких 82 бали за фото та 86 за відео. ТОбто смартфон більше підійде для відео-зйомки, ніж для фото. Виходячи з цих балів, можна сказати, що селфі-камера Z Flip знаходиться на рівні з такими, як в iPhone XS Max, Galaxy A71 та Galaxy S9 +.

Фронтальна камера смартфона має 10Мп і це не настільки вражаюче, оскільки багато бюджетних смартфонів мають і більше. Також виявляється, що камері Z Flip не вистачає контрасту, а в умовах слабкої видимості зображення взагалі виходять нечіткими. Також проблематичний автофокус та зйомка в портретному режимі.
Фактично, основні бали смартфон отримав через те, що зйомка відбувається в 4K. Будемо надіятися, що продовження лінійки Z Flip отримає якіснішу камеру.

Рекомендуємо: Samsung Galaxy S20+ в рейтингу DxOMark.

Підписуйтесь на нашу офіційну сторінку в Facebook.

NO COMMENTS

Exit mobile version