Home Новини сучасних технологій DxOMark випустить огляд камери Galaxy Note 20 Ultra

DxOMark випустить огляд камери Galaxy Note 20 Ultra

0
DxOMark випустить огляд камери Galaxy Note 20 Ultra

Сьогодні надійшла інформація, що DxOMark випустить огляд камери Galaxy Note 20 Ultra. Нагадуємо, що вони брали невелику перерву.  Після перерви, першим смартфоном, який перевірили в DxOMark, був Vivo X50 Pro Plus. Наступним буде огляд камери Samsung Galaxy Note 20 Ultra .

Згідно з твітом офіційного акаунта DxOMark, оцінка камери та огляд Galaxy Note 20 Ultra будуть опубліковані в понеділок, 5 жовтня. Це дуже важливий огляд, і буде цікаво подивитися, чи зможе флагманський телефон Samsung взяти корону від Mi 10 Ultra, який зараз сидить на вершині з оцінкою 130 балів. На даний момент у списку 10 найкращих є лише один телефон Samsung, і це Galaxy S20 Ultra .

Galaxy Note 20 Ultra має 108MP f / 1.8 основну камеру з оптичною стабілізацією зображення. Він також має 12-мегапіксельну телескопічну камеру f / 3.0 periscope з 5-кратним оптичним збільшенням і 50-кратним гібридним збільшенням. Samsung додає ще 12-мегапіксельний датчик, цього разу з надшироким об’єктивом, щоб завершити потрійну настройку камери.

Як ви думаєте, Galaxy Note 20 Ultra розміститься вище, ніж Mi 10 Ultra? Повідомте нас у полі для коментарів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version