Home Новини сучасних технологій Дизайнери компанії Lexus представили прототип саней для Санта -Клауса

Дизайнери компанії Lexus представили прототип саней для Санта -Клауса

0

Дизайнери компанії Lexus представили прототип саней для Санта -Клауса. Це прототип абсолютно нового для них засобу пересування. Той, як відомо, пересувається на санях, запряженими оленями. Але в даному випадку оленів запропоновано замінити … ультрасучасним візком з парою реактивних двигунів.

Дизайнери компанії Lexus представили прототип саней для Санта -Клауса

Засіб пересування називається Lexus HX Sleigh Concept. Можна було припустити, що такі «сани» будуть стилістично схожі на актуальні авто Lexus, і так і є: радіаторна решітка в дусі NX і RX останніх моделей, а фари і багажник – як у IS.

Всередині - багато всього цікавого. Наприклад, «кліматичний консьєрж-сервіс з обігрівом шиї», сенсорний дисплей, який відповідає за управління повітряним рухом (щоб не зіткнутися з літаками), зроблена на замовлення аудіосистема об'ємного звучання Mark Levinson. Загалом, такого засобу пересування був би радий Санта-Клаус. Та й Св. Миколай від таких саней не відмовився б.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version