Home Новини сучасних технологій Експерт розказав про небезпеку публікування особистої інформації в інтернеті

Експерт розказав про небезпеку публікування особистої інформації в інтернеті

0

Сьогодні експерт розказав про небезпеку публікування особистої інформації в інтернеті. Як повідомляє Олексій Мальнєв, керівник центру моніторингу в компанії «Інфосистеми Джет», будь-яка інформація, яка була опублікована в мережі, зможе бути продана зловмисникам і шахраям. Це може стосуватися як жарту в сторону друга в соціальних мережах, так і особистої переписки на порталах для знайомств і тому подібного.

Також не варто забувати, що вся інформація, яку можуть придбати, може використовуватися як для розширення бізнесу (маркетинг, реклама і тому подібне), так і для поганих цілей, а саме шантажу.

Для того, щоб максимально зберегти себе від таких негативних наслідків, експерт рекомендує взагалі не публікувати особисту інформацію в мережі. Однозначно, ізолюватися від інтернету, соціальних мереж, сайтів знайомств і месенджерів практично неможливо, оскільки зараз майже всі люди там перебувають.

Для того, щоб максимально зробити безпечним перебування в мережі і захистити свою персональну інформацію, варто знайти золоту середину і по можливості, не розкривати про себе всю інформацію.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version