Реклама

Експерт розказав, як уникнути вигорання екрану смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Керівник Hi-Tech Дмитро Рябінін розповів, як уникнути проблеми, з якою все частіше стикаються власники смартфонів. Якщо конкретніше, то експерт розказав, як уникнути вигорання екрану смартфона.

За словами фахівця, вигоряння матриці відбувається з огляду на те, що користувачі проводять в смартфонах багато часу і рідко їх міняють. Так, із-за постійної експлуатації на екрані апарату можуть з’явитися сліди елементів інтерфейсу. Щоб уникнути виникнення такої проблеми варто застосовувати темну тему оформлення інтерфейсу.

В ідеалі потрібно ще включити примусовий таймер виключення екрану при відсутності активності - краще за все не більше п'яти хвилин, це допоможе не зношувати екран, якщо просто забули вимкнути смартфон.

Крім іншого експерт порекомендував зайвий раз не викручувати яскравість дисплея на максимум, не користуватися смартфоном в якості годин і частіше міняти шпалери і розміщення іконок.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів

2 COMMENTS

Реклама

Випадкові Записи

Представлена ​​ТВ-приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro

Представлена ​​ТВ-приставка Xiaomi Mi Box 4S Pro з 16 ГБ пам'яті і підтримкою 8K. Це покращена версія раніше анонсованої...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -