Реклама

В мережі засвітився неанонсований ігровий ноутбук Asus TUF Gaming A17

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні в мережі засвітився неанонсований ігровий ноутбук Asus TUF Gaming A17 (каталожний номер FA706QM). Це досить потужна модель, укомплектована передовими процесором і відеокартою, при цьому ні APU, ні 3D-карта поки не представлені офіційно.

В мережі засвітився неанонсований ігровий ноутбук Asus TUF Gaming A17

В основі апаратної платформи лежить восьмиядерний Ryzen 7 5800H. В пару гібридному процесору відряджені абсолютно нова мобільна відеокарта GeForce RTX 3060. Nvidia офіційно представить її, ймовірно, тільки в січні, але дещо про неї розповіла сама Asus: згідно з офіційним описом ноутбука, GeForce RTX 3060 отримала 6 ГБ пам’яті GDDR6.

Цікаво, що при наявності таких якщо і не топових, то все одно досить потужних комплектуючих, в конфігурації ноутбука тільки 8 ГБ оперативної пам'яті. Що стосується обсягу SSD, то він склав 512 ГБ.

В мережі засвітився неанонсований ігровий ноутбук Asus TUF Gaming A17

Asus TUF Gaming A17 також отримав екран IPS діагоналлю 17,3 дюйма роздільною здатністю Full HD з кадровою частотою 144 Гц, адаптери Wi-Fi 802.11ax і Bluetooth 5.1, порт USB-C 3.2 і три USB-A 3.2. Маса пристрою - 2,6 кг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розсекречено можливі навушники Samsung Galaxy Buds Beyond

Розсекречено можливі навушники Samsung Galaxy Buds Beyond (SM-R190). Вони отримають акумулятор на 472 мАг. Buds Beyond отримали сертифікацію 3C. Лінійка...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -