Реклама

В Google Пошук додають 3D-моделі нових автомобілів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Можливість бачити AR-моделі тварин, наукових об’єктів тощо в Пошуку Google виявилося вірусною тенденцією та корисним інструментом на тлі пандемії COVID-19 у 2020 році, і ця технологія має отримати оновлення. Сьогодні ми дізналися, що в Google Пошук додають 3D-моделі нових автомобілів, використовуючи ту саму технологію AR, яка принесла нам 3D-тварин, але з невеликим трюком.

На своєму заході “Пошук увімкнено”, Google представляв AR моделі автомобілів своїм глядачам, починаючи з США, з моделями від Volvo та Porsche. Під час пошуку транспортних засобів, що підтримуються, користувачі побачать можливість перегляду 3D-моделі або на загальному тлі, на стилізованому тлі, або в реальному житті за допомогою AR через камеру.

В Google Пошук додають 3D-моделі нових автомобілів

Технічно, серед AR-об’єктів Google вже підтримується декілька автомобілів, але ці оновлені моделі підтримуватимуть зміну кольору автомобіля, а також детальний вигляд салону автомобіля аж до матеріалу сидінь і кнопок на кермі.

Коли ви не можете зайти в магазини, щоб перевірити товар зблизька, AR може принести вам виставковий зал. Наприклад, якщо ви шукаєте новий автомобіль, незабаром ви зможете шукати його в Google і побачити модель AR прямо перед собою. Ви можете легко перевірити, як виглядає автомобіль у різних кольорах, збільшити масштаб, щоб побачити складні деталі, такі як кнопки на приладовій панелі, переглянути його на красивих фонах і навіть побачити на дорозі.

Google заявляє, що співпрацюватиме з іншими виробниками автомобілів, щоб залучити більше автомобілів до Пошуку в майбутньому.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Cмартфон для блогерів-професіоналів від Sony може вийте раніше очікуваного

Ще на початку року компанія Sony представила не тільки Sony Xperia 1 II, але і смартфон Sony Xperia Pro....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -