Реклама

Названо настройки, які не варто змінювати, щоб не нашкодити смартфону

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі ми користуємося смартфонами, але для того, щоб термін їхньої служби був тривалим, потрібно знати певні нюанси. Теперішні телефони не ламаються від випадкового натискання «не туди», але все ж казуси трапляються. Тож давайте розберемось, які настройки не варто змінювати.

Режим розробника

Цим режимом можуть управляти лише ті користувачі, які в цьому розуміються. З його допомогою можна усунути «гальмування» телефону, керувати модулями, змінювати апаратне прискорення та дозволи екрану.

Цікаво: Названо налаштування Android, які пришвидшать роботу смартфона.

Налаштування програм, які мають доступ до дзвінків та повідомлень

Такі програми варто налаштовувати, ознайомившись з інструкціями в інтернеті. Бо можна залишити себе без дзвінків і сповіщень від важливих установ. Останнім часом користуються популярністю технології боротьби зі спамом. Їх встановлювати повинен тільки досвідчений користувач, бо не обізнаний може відключити багато важливих дзвінків та смс.

Налаштування мережі

Якщо ви погано в цьому розумієтесь, не варто вносити змін. Адже абонент вплинути на роботу мережі не може. Навпаки, можна нашкодити і залишитись без інтернету. Колись при неправильному встановленні точки доступу, з рахунків списувались кошти. Якщо ви спробуєте змінити в налаштуваннях мережі оператора, то ризикуєте залишитись без зв’язку взагалі.

Зараз гроші за помилки не знімають, але ненароком ми можемо відключити важливу функцію. Бувало, що люди втрачали цінні повідомлення та дзвінки через те, що випадково вимкнули сім карту.

Зміна роботи камери

Налаштування камери можна змінювати, коли ви знаєте, що робите і коли ретельно все обдумали. Адже можна нашкодити якості фотографій, невдало змінивши, наприклад, фокус зображення.

Дозволи

Не потрібно надавати дозволи до дзвінків та повідомлень програмам, які викликають підозру. Тому, що можна наразити себе на небезпеку і втратити кошти з банківських рахунків.

Цікаво: Названо правильні налаштування смартфона для безконтактних покупок.

Спеціальні можливості

Кожен гаджет дозволяє регулювати розмір шрифту, додавати керування жестами, розщеплювати кольори екрану та змінювати контраст. Але деякі не дорогі телефони можуть зависати навіть через прості маніпуляції з перемінами. А також, через свою необізнаність, користувачі не можуть повернутись до вихідних положень.

Якщо ви наважились самотужки внести зміни до налаштувань, старайтесь запам’ятовувати що і де змінювали або робіть скріншот. Це допоможе в разі чого виправити ситуацію.

Також нещодавно стало відомо, як за допомогою одного налаштування ваш Android — смартфон почне «літати»!

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцы жалуются на проблемы с техподдержкой одного из самых популярных банков Украины

Стаття доступна українською...Все чаще у пользователей услугами украинских компаний, независимо от рода их деятельности, возникают проблемы с техподдержкой (горячая...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -