Реклама

Відомо, чому іноді варто відмовитись від ноутбука та перейти на планшет або смартфон

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Здавалося б ПК або ноутбук ніщо не зможе замінити. Це великий універсальний пристрій, який може виконувати багато потрібних задач та полегшує процес роботи й навчання. Так воно і є, але є декілька причин, коли від великого ноутбука можна відмовитись та перейти на користування звичайним планшетом/смартфоном.

Цікаво: На що слід звертати увагу при виборі ноутбука?

Економія часу

Доведено, що люди чим далі, тим більше часу проводять за своїми гаджетами. Що стосується ноутбука, то біля нього можна залипнути на довго. Справа в тому, що на великому екрані можна прочитати більше інформації й це буде цікавіше. Якщо відмовитись від ПК, то, можливо, скоротиться час витрачений на пустий серфінг в інтернеті.

Відсутність завдань Важко вигадати завдання, з яким би не впорався планшет або смартфон. Ноутбуки точно потрібно різним дизайнерам, програмістам, конструкторам, але для повсякденної роботи цілком достатньо й меншого гаджета. При великій потребі зображення можна дуже просто виводити на телевізор й управляти ним за допомогою смартфона/планшета. Дуже зручно, а екран буде ще більший.

Автономність

Якщо порівняти ноутбук та смартфон, то перший буде тримати заряд акумулятора 5-7 годин (якщо постійно працювати), а смартфон набагато більше. Тим більше смартфон дуже просто підзарядити за межами дому. Є портативні батареї, які зроблять це навіть декілька разів підряд. З ноутбуком ситуація інша. Йому треба постійно шукати розетку.

Цікаво: Розповідаємо, що робити з ноутбуком, якщо на нього вилилась рідина.

Інтернет

Смартфони та планшети (деякі) обладнані місцем для SIM-карти, а таким чином можна постійно мати інтернет та бути на зв’язку. Для ноутбука потрібно шукати Wi-Fi або ж роздавати та витрачати свій інтернет зі смартфона.

Мобільність

Якими б не робили бренди компактними ноутбуки, вони все одно великі та мають достатню вагу. Для них потрібна спеціальна сумка для транспортування. Смартфон ж можна покласти в сумку або кишеню й піти.

Ціна

Хороший ноутбук має високу ціну, навіть середньостатистичний не буде дешевим. Потрібно буде витратити великі кошти, щоб придбати модель з високими характеристиками. Смартфони значно дешевші. Можна придбати новий флагман, а ціна буде в рази нижчою, ніж ноутбук.

Ціна: Чи варто боятися стеження через камеру ноутбука?

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Zoom додали можливість проведення платних заходів

Команда надзвичайно надпопулярного в період пандемії сервісу відеоконференцій Zoom представила сьогодні велике оновлення . В Zoom додали можливість проведення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -